Soms lukt het even of langere tijd niet. Je hebt het gevoel dat de krachten langzaam uit je weg vloeien en dat je steeds meer gaat opzien tegen je werk. En iedere leeftijd heeft zijn eigen problematiek. Door met je coach over je toekomstvisie te praten ontstaat er zicht op wat je echt wilt. Coaching leidt tot het durven maken van keuzes en het nemen van beslissingen.

Voor wie helpt coaching?

Wil je meer uit je werk halen dan dat je nu doet? En wil je meer in je kracht komen?  Coaching helpt voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Ik kan je helpen om je door de belemmeringen heen te gidsen. Ook als je in een persoonlijke crisis zit, dan kan coaching je tot dieper zelfinzicht brengen. Dan kan er weer persoonlijke groei plaatsvinden, omdat je in kaart gebracht hebt wat je echt wilt in leven en loopbaan. En je komt vaak tot de ontdekking dat je onbewust veel meer weet dan dat je denkt! Dat leidt tot het durven maken van keuzes en beslissingen. Je wordt weer de regisseur van je leven.

Mijn aanpak als coach

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de coachvraag verkend wordt, wordt een plan van aanpak opgesteld. Uiteraard beoordelen we samen of er een match is tussen ons beiden.

De coaching is de zoektocht naar verbinding en het vinden van bronnen van persoonlijke kracht van jou. De kracht van mijn coaching ligt in het leveren van maatwerk, openheid, betrokkenheid met humor, echtheid en oplossingsgericht werken. En het resultaat wordt dan zichtbare en duurzame verandering van gedrag.

Coaching informatie

In de coaching gebruiken we een veelvoud aan methoden. Samen kiezen we de methoden die bij jou passen als uniek mens. Het blijft altijd maatwerk: er is tenslotte maar één persoon in deze wereld zoals jij.

Vormen van coaching

We maken gebruik van face-to-face gesprekken en indien gewenst van beeldbellen.

Afspraak maken